22 Μαρ 2009

5 δραστηριότητες που απολαμβάνω εξίσου με το σεξ

To whom it may concern :

Αγαπητέ κύριε/κυρία/σεξυ ανοιχτόμυαλη εικοσάχρονη,


ε ναι λοιπόν! Είμαι φρικιό, ένα σφάλμα, μια ανωμαλία της φύσης, ένα μαύρο στίγμα στην κατα τα λοιπά αψεγάδιαστη κοινωνία μας.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το σεξ. Είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, όταν βλέπετε αυτό :


Ισχύει και για τα δυο φύλα



Νιώθω πλέον έτοιμος να παραδεχτώ μια σοκαριστική αλήθεια που θα εξασφαλίσει το οτι δεν πρόκειται ποτέ να συνάψω σχέση με οποιαδήποτε διαβάζει το παρόν :


Υπάρχουν μερικά πράγματα που απολαμβάνω εξίσου πολύ με το σεξ.


Ξέρω τι σκέφτεστε. Κάθε φορά που έχω μοιραστεί το μυστικό μου με άλλους, αυτοί, αμέσως αφού με φτύσουν κατάμουτρα, λένε κάτι από τα παρακάτω.

- Μάλλον δεν έχεις κάνει σεξ. (Λάθος μέγα!)

- Μάλλον δεν έχεις κάνει ποιοτικό σεξ. (Ναι ε? Και τότε γιατί είμαι γνωστός ως Φώτης "ποιοτικό σεξ" Δημόπουλος? Κούκλα μου, εγώ βάζω το ποιοτικό στη φράση "ποιοτικό σεξ").

- Μάλλον δεν έχεις κάνει πολύ σεξ. (Ψιλοισχύει, αλλά ο ισχυρισμός μου παραμένει έγκυρος.)

- Μάλλον τον έχεις μικρό και ψάχνεις δικαιολογία. (Αυτό μου το είπαν μια φορά που για κάποιο λόγο έτυχε να φοράω παντελόνι. Ήταν μια από τις αρκετές φορές που έκανα το συνομιλητή μου να σκάσει χωρίς να μιλάω - bzing!)

- Είσαι γκέι. (Όχι, εσύ είσαι γκέι.)

Και δεν αναφέρομαι καν στο σέξυ είδος γκέι.



Επειδή ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανακάνω σεξ (όχι στο πολύ κοντινό μέλλον όμως, γιατί έχει superleague σήμερα), διευκρινίζω πως δεν απολαμβάνω το σεξ λιγότερο. Απλώς τυχαίνει να αγαπάω πάρα πολύ κάποιες συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως επίσης και την ποικιλία. Για να γίνω περισσότερο κατανοητός, μερικά από τα πράγματα που θα αναφέρω αμέσως συν το σεξ θα έκαναν ένα φανταστικό βράδυ, όπου αυτό είναι εφικτό.




Σεξ και φαγητό, μόνο δευτερόλεπτα μακριά το ένα απ'το άλλο


Όμως, όταν ο συνδυασμός δεν είναι εφικτός, τι γίνεται? Αποφάσεις...



"ΜΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ?", ακούω τη γειτόνισσα να ουρλιάζει. Είναι Κυριακή μεσημέρι, οπότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι...




1. Ποδόσφαιρο

Οποιουδήποτε επιπέδου. Είτε βλέπεις τον Άρη του Μαζίνιο με συντροφιά σου ένα κολλύριο, είτε τη μαιμού και τον κοντό της Μπάρτσα, η θεά Μπάλα έχει κάτι το εθιστικό. Είμαι βέβαιος πως έχουν χαλάσει αναρίθμητοι γάμοι και σχέσεις επειδή ο άντρας (ή και η γυναίκα, ποιός είμαι εγώ να κρίνω) φεύγουν από το σπίτι για να πάνε στο γήπεδο. Ειδικά δε αν είστε μπαογκτζης, οι πιθανότητες εικοσαπλασιάζονται, γιατί πρέπει να πάτε 4 ώρες νωρίτερα για να πιείτε ρετσίνες και να βρίσετε το γαύρο.

Υπερτερεί του σεξ γιατί : δεν υπάρχει επαναληψιμότητα. Κάθε ματς έχει να προσφέρει διαφορετικές συγκινήσεις (ή και καθόλου), έχει διακυμάνσεις και το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, εκτός αν παίζεις στο Καραισκάκη. Το βρίσιμο είναι πάντα αποδεκτό, και οι γύρω σου πάντα σε καταλαβαίνουν. Επίσης, οικτίρω όποιον δεν έχει ζήσει ένα καθοριστικό γκολ που σημειώνεται στην τελευταία φάση του αγώνα. Μοιάζει με τον πιο τέλειο οργασμό που έχεις ζήσει, αλλά έρχεται ξαφνικά, και για την επόμενη μισή ώρα (σε αντίθεση με το επόμενο λεπτό στον οργασμό) νιώθεις οτι είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Υπολείπεται του σεξ γιατί : αν η ομάδα σου πάει σκατά, την πάτησες. Όταν κάνεις σεξ, πάντα τελειώνεις αν είσαι άντρας. Αν είσαι Αρειανός όμως, την περίοδο του Ιανουαρίου είχες να τελειώσεις για 5-6 συνεχόμενα ματς.





2. Φαγητό

Όχι κάθε λογής και κάθε στιγμή. Αναφερόμαι σε περιπτώσεις που η πείνα σου εξισώνεται με τη λιμπιντο σου και παίζουν ξύλο, και στον ορίζοντα είναι κοντινή η ικανοποίησή της με το έδεσμα της αρεσκείας σου.

Της πείνας σου, εννοώ.



=



Φωτογραφίες αρχείου

Υπερτερεί του σεξ γιατί : όταν γίνεται σωστά, μπορεί να σε αφήσει αναίσθητο. Κι όταν τελειώσεις, ό,τι έγινε έγινε, και συνεχίζετε σα δυο ξένοι.

Ιδέα για σενάριο ταινίας τρόμου : ένας ξένος στο δωδεκαδάκτυλό μου

Υπολείπεται του σεξ γιατί : παχαίνει. Οπότε, από τη μια μειώνει τις πιθανότητες σου για σεξ αν δεν έχεις λεφτά και από την άλλη προκαλεί στεφανιαία νόσο, μπλα μπλα μπλα.





3. Συναυλίες

Εξ'αυτού προκύπτει ο διεθνής όρος "συναυλιόκαυλος".

Υπερτερεί του σεξ γιατί : συμβαίνει μια στις τόσες, και μετά ξανά από χρόνια. Εκτός αν είναι οι Locomondo, οπότε μετά ξανά από 20 μέρες. Επίσης, μπορείς να πιάσεις τον κώλο αγνώστων, πλεονέκτημα που αναιρείται αν κάνεις σεξ με άγνωστη.

Υπολείπεται του σεξ γιατί : Κοστίζει αρκετά ακριβά. Επίσης, αν πας να πιάσεις άλλα μέρη του σώματος αγνώστων, συνήθως το καταλαβαίνουν και σε χαστουκίζουν.

Αλλά μερικές φορές, την τρώει ο διπλανός σου και εσύ γελάς.





4. Ταινίες

Είτε να τις βλέπεις στο σπίτι, είτε στο σινεμά, είτε να συμμετέχεις στην παραγωγή τους. Παρεπιπτόντως, θυμάσαι που έλεγα κάτι για συνδυασμό του σεξ με κάποιο από τα πράγματα της λίστας?

Κατάλαβες που το πάω?

"Να συμμετέχεις στην παραγωγή τους".

Φυσικά κατάλαβες, προστυχάντζα.

Nudge, nudge.

Υπερτερεί του σεξ γιατί : Τα set-pieces είναι φαντασμαγορικά : πας σε μια μεγαλειώδη αίθουσα με τεράστια ηχεία, έχεις στην αγκαλιά σου ένα τεράστιο pop corn, στην αγκαλιά του διπλανού σου μια τεράστια μερίδα nachos με τυρί και ό,τι άλλη μαλακία σου έρθει, μεγαλειώδεις κόκα-κόλες, κι αρχίζει η μπλοκμπαστεριά με εκρήξεις, κυνηγητά και μπλε υπερήρωες κι εσύ πετάς νάτσος στον τύπο που κάθεται 4 σειρές μπροστά. Ενώ στο σεξ? Αν πετάξεις νάτσος στον άλλον, α) θα σε καταλάβει, β) μετά που θα τον αγγίξεις θα γίνουν τα χέρια σου σκατά. Και πιστέψτε με, το τυρί απο τα νάτσος μένει στα χέρια σου για ώρες.

Υπολείπεται του σεξ γιατί : όταν ο διπλανός σου είναι ομιλητικός τύπος, στο σινεμά είναι ξενερωτικό και μπορεί να οδηγήσει σε καυγά. Επίσης, σου προκαλεί την ίδια διάθεση για τσιγάρο λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος, αλλά σε αντίθεση με το σεξ, αυτό συμβαίνει απουσία οργασμού.



5. Αυτοικανοποίηση

Χαχα!

Ω, ναι, μωρό μου! Το τόλμησα.

Υπερτερεί του σεξ γιατί : μπορείς να κάνεις σεξ με τη σκάρλετ γιοχανσον όπου θέλεις, και να γίνει με όποιο τρόπο θέλεις.

Και τώρα θα βγάλεις τη μπλούζα σου, θα βγεις στο δρόμο και θα φιλήσεις όποια κοπέλα σου υποδείξω. Είναι διαταγή.


Υπολείπεται του σεξ γιατί : η λαική σοφία λέει πως τυφλώνει, και κάνει το παιδί μαλάκα. Οπότε, ενδείκνυται απόλυτα για τυφλούς ενήλικες.






Σε μια εντελώς άσχετη νότα, όποια κοπέλα είναι άνω των 18 (αλλά όχι πολύ) και της φάνηκε συμπαθητική ιδέα να φιλάει γυμνόστηθη άλλες κοπέλες, ας επικοινωνήσει μαζί μου με μια φωτογραφία της.





Α ναι, όλα τα παραπάνω υπολείπονται του σεξ γιατί το σεξ είναι η υπέρτατη έκφραση και επιβεβαίωση των συναισθημάτων έρωτα δυο ανθρώπων.

10 Μαρ 2009

Μια βιντεοσκοπική διλογία, εν συγχύσει!

Αχ, αυτή η νεολαία σήμερα!

Μπαίνω στον πειρασμό να αρκεστώ σε αυτό.

Άλλωστε, είμαι σε ψυχική αναμπουμπούλα που δεν είμαι σε θέση ούτε να συνθέσω ένα top X της προκοπής.

Με αυτά που γίνονται στον κόσμο άλλωστε, είμαι το δίχως άλλο εν εξάλλω.

Φυσικά, όταν λέω "κόσμο", αναφέρομαι στο μικρόκοσμό μου. Χθες διάβασα πως ο Ομπάμα υπέγραψε νομοσχέδιο που επιτρέπει τις επιχορηγήσεις, κρατικές ή μη, στις εταιρίες και τους επιστήμονες που πειραματίζονται με βλαστοκύτταρα.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γράψω ένα blog σχετικά με μένα.

Ασφαλώς, όταν λέω "μένα", εννοώ

- αυτούς που δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στους γύρω τους
- αυτούς που κλείνονται στον εαυτό τους, έτσι δεν είναι?
- αυτούς με λανθασμένες προτεραιότητες
- αυτούς που μένουν ξύπνιοι το βράδυ σκεπτόμενοι ανούσιες βλακείες (σχήμα καθ'υπερβολην)
- αυτούς που άλλα λένε και άλλα κάνουν και άλλα σκέφτονται
(ειλικρινά τυχαίο παράδειγμα για τους αργόστροφους : σκέφτομαι οτι είσαι γνωστός μου, λέω οτι είσαι κολλητός μου και σε μαχαιρώνω πισώπλατα)

Και σταματάω.

Ιδού η επικαιρότης, σε τίτλους :


---> To παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και παραπέρα


Emir Kusturica & No Smoking Orchestra
Was Romeo Really a Jerk?


No greater love Romeo and Juliet
But Shakespeare died and years passed by
Juliet knows everything about Romeo
Except why he tells her no at night

You know that beggars should not be choosers
Romeo's job has no social term
Jerking off is made for the losers
Instead of wit he sells his sperm

And every day just a same
Romeo's shame in black suitcase
and every day...

Romeo is a poor refugee
he's just another one to bite the dust
Juliet measures time by diamonds on her watch
They come together by the force of lust

And every day just a same
Romeo's shame in black suitcase
And every day...

I'am not Romeo
Maybe you are Juliet
but I 'm not Romeo

Why do you wake up in sweat dear Romeo
Why does you face turn away from me
What is the pain that you are going through
What is the secret that I cannot see

Oh I was dreaming I jumped by parachute
And I went down down since my birth
But at the moment I was ready for landing
Oh my God I missed planet Earth

And every day just a same
Romeo's shame in black suitcase
and every day...

I'am not Romeo
Maybe you are Juliet
but

I'am not Romeo.


Και όπως λέει και ένας φιλόσοφος της εποχής μας (παραφράζω λίγο)

"Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί και βάζουν και σκουφάκι..."



---> Το άμεσο μέλλον (κανα δυο μηνες)




Ska-P
El Vals Del Obrero


Έχω άδικο που αφού πέρασα ατελείωτα βράδια με το πρώτο, το γράφω και ανυπομονώ για το άμεσο μέλλον?

Δε με νοιάζει τι απαντάτε. Δε με νοιάζει αν δώσατε την απαραίτητη προσοχή στους στίχους και στο βίντεο. Αφού υπάρχει, τρελός δεν είμαι. Δε με νοιάζει τι καταλάβατε. Δε με νοιάζει αν σας άρεσαν τα τραγούδια.

Γενικώς, δε με νοιάζει.

Ska-P live @ Salonica, May '09. Να κάτι για το οποίο δίνω ένα fuck.




Στέλιο, το log