16 Ιαν 2010

...ώστε θεωρείς πως ορθώς έχεις facebook :

Βγαίνεις σου λέει για ποτό στο πιο hip and cool μαγαζί της πόλης. Δίπλα σου, μια κουκλίτσα ζωγραφιστή. Φτυστή η Τζέσικα Άλμπα, σου λέει (ή η Κατερίνα Γιουλάκη, if that's your thing). 999 στις 1000 φορές που έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, περνάς τη βραδιά μοναχικά με το φίλο σου να συζητάτε για τον Καστίγιο και τη φαντασμαγορική τσόντα που είδατε προχθές (ελπίζω χώρια). Βρε δεν πα να φώναξες όσο πιο δυνατά και τυχαία μπόρεσες οτι είσαι γιατρός, οτι έχεις γρήγορο αυτοκίνητο και πλούσια τα προσόντα? Τίποτα.

Όταν ακούνε γιατρός σκέφτονται αυτό, και το μόνο κοινό που έχετε είναι οτι κι εσύ κρεμάς με τον ίδιο τρόπο το στηθοσκόπιο.



Αλλά σου λέω εγώ, σπάει ο διάολος το ποδάρι του και καταφέρνεις την κατάλληλη στιγμή να πεταχτείς ως τσίτα και να την αιφνιδιάσεις με το μόνο έξυπνο λογοπαίγνιο που ξέρεις. Συγχαρητήρια! Της έπιασες κουβέντα. Όλα πάνε κατ'ευχήν, αλλά πρέπει να την ξαναδείς. Ασφαλώς, δε θα ζητήσεις το κινητό της, γιατί αυτό είναι τόσο 2000s, και λανθασμένα νομίζεις πως μπήκαμε στην καινούρια δεκαετία. Και αυτή ανήκει στο facebook. Άλλωστε, αν σου δώσει κινητό, προετοιμάσου το νούμερο να είναι λάθος και να βγει στην καλύτερη περίπτωση ο περιπτεράς. Στη χειρότερη, ο εισαγγελέας πατέρας της.


Για αυτό το λόγο δεν κάναμε facebook όλοι μας άλλωστε? Επειδή κάνουμε κακάκια μας όταν είναι να ζητήσουμε το κινητό του άλλου, κι επιπρόσθετα για να στέλνουμε ευχές τζάμπα στις γιορτές των φίλων. Αλλά κάπου χάσαμε τη μπάλα. Αλλοτριωθήκαμε. Πλέον ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε γιατί έχουμε facebook. Mήπως με αυτά που κάνουμε γινόμεθα ρεζίλι των σκυλιών, και γελάνε όλοι πίσω από την πλάτη μας? Αναρωτηθείτε μαζί μου, και τσεκάρετε όλα τα λάθη που κάνετε.



1) Τι όνομα έχετε βάλει?


- Σωστή επιλογή : Dimitris Katsikokourados


- Λάθος επιλογές :


Mitsos "Mr. Big" Katsikokourados (Προφανώς αυτοανακυρηγμένος έτσι)


Dimitris K. (Λες οτι δε θέλεις να δώσεις προσωπικά στοιχεία, αλλά αφού έχεις ανεβάσει φωτογραφίες, μάλλον ντρέπεσαι που σε λένε Κατσικοκούραδο)


Dimitris Giatros/Dr. Dimitris/Dr. Katsikokourados




Δεν υπάρχουν σχόλια: